Diensten

NIEUWBOUW

Van droom naar werkelijkheid!

Ben je van plan om je eigen huis te gaan bouwen? Of heb je interesse in een nieuwbouw woning? Loomans Bouw en Timmerwerken neemt indien gewenst het hele bouwproces uit handen, van ontwerp tot werkvoorbereiding en de uitvoering. Ons uitgangspunt hierbij is jou volledig ontzorgen. Wij bouwen graag woningen voor particulieren. Door onze kennis van het complete bouwproces kunnen we de lijnen kort houden. Hierdoor kunnen we jouw ideale droomhuis realiseren.

VERBOUW

Aanpassingen en uitbreidingen.

Woonwensen veranderen met de tijd. En waarom zou je dan moeten overwegen om te verhuizen? Bij Loomans Bouw en Timmerwerken ben je aan het juiste adres voor aanpassingen en uitbreidingen aan uw huis die aan je veranderende woonwensen tegemoet komen! Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding van de keuken of woonkamer, of het wijzigen van de indeling.

Hoewel een verbouwing vaak veel tijd en geld kost, kan het maken van een concreet en vakkundig plan op beide vlakken aanzienlijke besparingen opleveren. Vanzelfsprekend worden verbouwingen altijd volgens plan gerealiseerd door onze eigen vakmensen. En tijdens het hele project, van planning tot oplevering, heb je altijd één vast contactpersoon die je met raad en daad terzijde staat. Zo kun je de verbouwing met een gerust hart loslaten.

RENOVATIE

Oud vakwerk in ere hersteld.

Bij Loomans Bouw en Timmerwerken kunnen we je perfect helpen bij het moderniseren van een karakteristiek woonhuis.

Door middel van herstel- en vervangingswerkzaamheden waarderen we je woning op naar de huidige maatstaven op het gebied van duurzaamheid, comfort en (brand)veiligheid. Dit houdt niet op bij het vervangen van verouderde balkenconstructies en houtwerken. Ook bij ingrijpende aanpassingen van daken, gevels en isolatie zijn we de ideale partner. We zijn dus in staat om het hele proces op te pakken.